Všem velmi děkuji za obětování chvilek z jejich cenného života a napsání komentářů. Ale jen abyste mě nepřechvílili...:)
24.04.2007 00:21:00 | Lavran
...mám ráda básně, u kterých musím přemýšlet...čím vícekrát je čtu, tím jsou mi bližší...jako muzika...
a ty jsi autor,ke kterému se ráda vracím si básně zopakovat...
23.04.2007 22:03:00 | Lota
Děkuji za komentář. Poslední dobou ani nic oddechového psát nedokážu...:)
23.04.2007 15:10:00 | Lavran
Je to hodně zvláštní věc, žádná oddechová četba...když se na to člověk soustředí, objeví výbornou báseň:)
23.04.2007 15:04:00 | paranoidandroid