Anotace: ...
No , že nechceš neznamená, že nejseš:P Mhm... cigáro, drogy, děvky...no páni, kam ten svět spěje.. se mi líbí kam spěje... takhle je to fajn. A s tím bytem Jo:)
23.04.2007 16:55:00 | BlackTangerine
Myslím,že Tvoje pocity a touhy jsou moc dobře vypsány. Verš je hezký dobře se čte.
23.04.2007 16:25:00 | s.e.n