Pole
Anotace: Nemám k ní co říct, snad jen, že byla sepsána a hned dána sem... Ani nevím jakou část mě to mělo vyjádřit..
Slzy tečou srdce bolí a já stále hledám kousek trávy na tom ohořelém poli.
Na poli lásky, bolesti i naděje, tam kde všechno začíná, je to tak nevinné a nic zlého se vlastně neděje,
vše přichází s časem, který plyne jak řeky proud, okolo které jsou stromy, které se dají obejmout...
vraťme se však k té nevinné lásce, která krásně začíná, člověk vše jinak vnímá a prožívá.
Je plný krásného a milého, ale netuší co ho čeká špatného.
Postupem času však zjistí, že přijde bolest a zklamání, to co bylo na začátku už se nikdy nevrátí...
Komentáře (4)
Komentujících (3)