Dáma v Kopretinách
Anotace: ....pro jednu úžasnou dámu v Kopretinách.....
Jsi jako slunko vycházející,
květina na jaře rozkvétající.
Srdce Tvé chtěla bych pohladit,
všechny trable z života Ti sprovodit.
Úsměv Tvůj za tisíc zlatých přec stojí,
každý se občas světa bojí.
Otevři oči,dámo v Kopretinách,
touhy nemusejí zůstat jen v snách.
Komentáře (1)
Komentujících (1)