Už zase skáču přes kaluže
Anotace: pro hebký dotek tvojí kůže...
Tiše skáču mezi kalužemi
kapky se rozstřikují
sem a tam
a já
znám
to zrcadlení duhy
/ve tvých duhovkách/
Veselé skoky v holinkách
/vždyť ty si přece ještě dítě
a
já
jsem stár
tak stár/
A další kapky padají do kaluží
jsou slané
tvé kroky víří vodu
/je teď kalná/
A teď?
hlavou pohodím
a už zase skáču přes kaluže...
Přečteno 444x
Tipy 2
Poslední tipující: už ne pernikova princezna
Komentáře (3)
Komentujících (3)