tahle se ti povedla:-)ale proč máš všechny básničky tak smutný???koukej naspat něco veselýho;-)
01.05.2007 21:24:00 | airelle
jo tak ten název chápu ty tak píšeš všechny,ale tahle je ještě silnější,supr.
28.04.2007 20:25:00 | Chonglee
Připojuju se k Adrianne...skvělá miniatura, koncentrovaná deprese, která musí ven. hádám správně, že jsi absolutně zhnusená z všeho kolem? z tvých básní to přímo čiší, teda alespoň mně to tak přijde a tímhle způsoběm si je vykládám. tvoř dál, budu se těšit:-)
27.04.2007 17:56:00 | paranoidandroid
tahle se me dotkla..vic nez dost..
preju Ti, aby tvoje srdce toho drzelo tolik, aby to uz nemohlo ani unest..aby drzelo tolik lasky, co by te starsne moc hrala!!..:)
23.04.2007 20:51:00 | Adrianne Nesser