Polední sen...
Na zahradě
za ptačího zpěvu
..líně oči přivírám..
do pavučin slunce
chycené je mé snění
voní
žlutomodrým nádechem
na provázcích nebe
ožívá
polední divadlo
..o století zpět..
po kopretinové louce
cválá bílý kůň
vlaje hříva i odění ženy
spěchá
od kopyt prší štěstí
v lese u tůně
ON už čeká..
..haf, haf..
sen končí
se psem
jdu si zase hrát ;-)
Komentáře (9)
Komentujících (9)