Anotace: Přeji příjemné počtení a za hodnocení i komentáře bych se nezlobil:-)Všem Literákům ahoj!
Pěkné... jak povědomé... rým sic chvílemi rozpačitý, ale obsah pěkný!
30.04.2007 21:00:00 | Natálie T.
tak ti píšu ten komentář:)jo...mě se to celkem líbí...ale nevim někdo mi tady na literu řek že nemám hodnotit když sama moc dobře nepíšu...ale stejně se mi to líbí:-)
24.04.2007 12:40:00 | už ne pernikova princezna