Sklenice černého mléka
Která kráva ho nadojila?
(plný křišťál)
po okraj šmátravé
odpuzující úzkosti
(černého výronu)
despotické morality...
Toho organického testamentu
(anomálie...)
z univerza satiry,
co pomýleným chialistům
z úst...
předpověď renesance bere
či bezohledně koketuje...
A ta egoistka,
jenž se proradně rozdává
(hnilobou...)
pochlebuje sugesci
do hnusu průhledného terária...
Koncentruje v sobě
entusiasmus,
(tak zvrácený)
až se idiota pláčem unáším...
Nedá mi nadechnout pokoje
dokud se nenapojím
z jejích
kuřáckých plic
(tuší...)
a nevyzvracím lógru zpět
na nově objevený
kontinent...
Komentáře (3)
Komentujících (3)