Anotace: Něco jsem tu složil ve francouzštině po nezapomenutelném výletě do Paříže, pro ty , kteří fr. neovládají, přidávám za konec překlad... (snad tam není nějaká hrubka, kdyžtak mě opravte)
Jo, francouzština, přicházím tomu jazyku na chuť. Lituju jen, že mě otěcko vedl k jazyku německému, o kterém si momentálně myslím, že je to ztělesnění kakofonie.
K básni co říci? Zajímavě vystižený kontrast. Zdařilá.
28.04.2007 09:40:00 | CorrimsonTom