HAVRANNÍ SNĚM
Anotace: Nejapnost inspirovaná komiksem...
Slyšet je krákání
---Zvířil se vzduch
Nikdo jim nebrání
---Zavřel se kruh
Od domu k domu
Přináší pohromu
---Od dveří ke dveřím
---Černo je od peří
Zvířil se vzduch
---Slyšet je krákání
Plní svý poslání
---Sněm havraní
Sněm havraní
(Sněm)
Hrůzu nahání
(Nám všem)
Cítíme se bezbranní
V reji černých per
Jakmile se hejno snese
Nic dobrýho nepřinese
Sněm havraní
(Sněm)
Hrůzu nahání
(Nám všem)
Cítíme se bezbranní
Nemáme na výběr
---Konec dětských her
Škubej si vlasy
---A měj strach
Nehas – už hoří
---Měníš se v prach
Havraní sněm je předvolání
---Co bude dál
---Je ve hvězdách
Komentáře (1)
Komentujících (1)