nemohu
Nemohu
Tě zahrnout
minutami svými,
ale mohu Tobě říct
bud mou minutou,
nemohu Ti
v chodbách Tvých,
šedí polít stíny,
ale mohu na chvíli
držet ruku Tvou,
Nemohu se dívat
do Tvých jasných očí,
jediné co mohu ,
hledět na nebe,
když si říkám nemohu
a hořká slza oči smočí,
pak najednou zas mohu
jen při myšlence na Tebe...
Komentáře (1)
Komentujících (1)