k vašemu svátku čarodějnic
Anotace: Přeji větrné počasí,šťastný průlet životem a přistání bez problémů.
V Sobotíně i Losinách,
jsou vytištěny pozvánky,
sám satan Vám je rozesílá,
kam?, - na Petrovy leť kameny.
Ano - ano, je to tady,
slavná chvíle - slavná noc,
rej čarodějnic se tu slaví,
jistě těšíš se zas na to moc.
Lákají tě velké dálky?,
poletovat v povětří?,
pro nás zůstaň raděj tady,
i zde půvabem nás okouzlíš.
Kouzlo tobě jistě vlastní,
nám nedá mnohdy ani spát,
nejen tím že máš oči krásný,
ale i ústa co rozkošně dovedou se smát.
Půvab tvůj i ladné tvary,
jsou zas o rok krásnější,
jak očarovat nás je tobě známý,
promiň - tu krásu chtěl bych i já míti v náruči.
Než oprášíš to své koště,
a na sabat mi odletíš,
zapal červené a zlaté svíce,
pro sex a zdraví co také chci.
Nepřeháněj to s tím rejem,
ať nejsi za to mučena,
kouzli - čaruj jak si zachceš,
buď hýčkána a chválena.
Než obletíš staré hrady,
jeskyně či kláštery,
vzpomeň kdo je s tebou tady,
a slova z lásky říká ti.
Kouzelná ta dvě - tři slova,
co jsou silně magická,
nech opakovat si je stále - znova,
„miluji tě“, „mám tě rád“
Tobě mohu jenom popřát,
čaruj krásně stále dál,
uplatni tak svoje kouzla,
tam kde mají lásko hřát.
Komentáře (3)
Komentujících (3)