Smrt
Jen ona je v očích neměnlivá
a ke všem stejně spravedlivá
říká se, že vladne všemu
ale podle mě jen jemu
hlídá pořád naše žití
tam, kde slyšíš jen vlčí vytí
stojí sama v temné noci
zvládá všechno bez pomoci
zase příjde brzo čas
a ona vyjde do ulic zas
ta žena v černém zavoji
co se nikdy ničeho nebojí...
Komentáře (0)