Štěstí...
Štěstí
štěstíčko
Sladká písni
na cestě s hor
Naslouchám Tvému vyprávění
Tak tekoucí jsou Tvá slova
tak blýskavá
živoucí
jako ta voda sněhová
od srdce Země
i od nebes
Mlhavý závoj nad polem
....jako dnes
pod stromem kvetoucím
píseň jitřních včel....
...jako dnes nad ránem
Štěstí
štěstíčko
sladká písni
Jen tak nad poli
s větrem plující
a okvětními lístky
cestičky dneška zdobící
Jsi úchvatné a přesto jako nic
davy slepých a hluchých Tě míjí
Posečkej chvíli
ještě alespoň trošku
chci se Tě nadechnout
........a s Tebou být...
já snílek bláhový...
Štěstí
štěstíčko
Mámivý závoj přes Tvoji tvář
a za ním úsměv
a laskavé oči
a Tvé rty
Mámivá závrati
co ukryta v ňadrech Té
kterou miluji
Mámivé polibky
jsou s vůní jasmínu
a mandlí
tam kde chová se Tvůj klín
Mámivá chvíle
když poddáváš se vášni
Jsi jako jaro
Jsi jako sněhová voda z hor
Jsi jako slunce
Jsi štěstí
Jsi štěstíčko
co v srdci uchovám
Být s Tebou je tak úchvatné
Jak úžasné je....
.............že jsi...
Komentáře (2)
Komentujících (2)