Lament
Anotace: Nemoc? Ne, děkuji!
Choroba, ta krutá víla,
odebírá síly Tobě,
kdy jen zmizí, kdy odejde?
Snad to bude v krátké době!
Zlá víla mi nedovolí,
ni na chvilku Tě navštívit,
mohu tak jen tiše doufat,
že Tě brzy nechá být.
Scházíš mi a je mi smutno,
Ptám se, kdy Tě uvidím.
Vílo zmiz, jen pryč se stáhni,
a vezmi s sebou ten svůj stín.
Komentáře (0)