mladičké příbuzné
Anotace: co se tak strašně těžko říká přímo
Ještě dítě...
taky žena
Snad prý...
nebýt poslední...
...ve třídě???
---- drahá...
Srdce bolí
Jazyk mlčí
Krutý závod
mladých holek...
V drobných rozdat
poklad vzácný
Příliš brzy...
Zbude bolest
potupení...
Nikdo nic nepozná
a přece
jsi úplně jiná
Co´s to provedla
svému srdci????
...lidi mlčí...
Naději dá snad
jen velký Lékař
zlomených srdcí
i charakterů
to jméno znáš???
Komentáře (3)
Komentujících (3)