Je v tom nějaký rozdíl
Anotace: přijde mi že přece jen nějaký jo,ale je to v podstatě to samé !
Co je vlastně krása?
Pro některé krása „rovná se“ zkáza.
Jaký rozdíl je mezi mořem a řekou,
když v obou z nich je voda vodou.
Proč jsou prachy víc než štěstí,
proč jsou také ti,kdo život šetří?
Proč se říká,že moudrý je vždy starý,
když někdy ví víc i mladý!
Láska a nenávist je prý to samé,říká se.
To co každému v hlavě míhá se.
V tom případě den a noc také?
Nebo to už raději zůstane pasé?!
To samé je tedy i černá a bílá,
nebo dobro a zlo co se v mysli střídá.
Když vezme se to kolem a kolem,
jsi to ty co jdeš širým polem,
kde není ani duše,
jen ty a tvá nůše,
kde neseš si své pocity a dojmy,
jaký rozdíl je mezi těmi pojmy?!
Komentáře (3)
Komentujících (3)