Kolik já znám lidí, kteří zažili takovou lásku? Myslím, že znám dva, kteří by to bez sebe nevydrželi, ne víc. Takže nemůžu napsat, že to chápu a je mi hloupé psát, že je přece krásné, že jsi ji zažila a vůbec nevím, co vlastně dodat, takže jednoduše hezká báseň a končím svůj monolog.
26.04.2007 17:57:00 | Rádoby zoufalá