Vstříc
Anotace: I have squandered my existence for a pocket full of mumbles...
Chci zase cítit, jak chutná vítr
S šíleným smíchem zavržených žen
Vyběhnu ze dveří
A budu křičet
Zplna hrdla, z plných plic
Větru vstříc
Chci zase cítit, jak voní voda
Z podmořských hlubin a střízlivých řek
A horských pramenů
V období dešťů
Tam, kde svět je v oblacích
Dešti vstříc
Chci zase cítit na dlaních svět
Paprsky slunce, motýlí dech
Kapičky rosy
Komáří spěch
Dneska se neztratím, dneska jdu dál
Sama sobě vstříc
Komentáře (1)
Komentujících (1)