Ti kdo vidí srdcem,
vidí za obzory lidské
není jim souzeno
uvězněn být
... v ty blízké ...
09.05.2007 18:05:00 | HarryHH
Brrr, skoro beznadějná a bez nadějná. Je mi smutno, ach jo, ty retrospektivy...
26.04.2007 09:18:00 | G.P.
Kulím oči - skvělá forma, takže se mé vnímání mohlo zaměřit jen na obsah, taky zajímavý.
P.S. Proti šedým očím pomáhá je mít zavřené.(pardon, rádoby vtip, já to tak dělám:-))
25.04.2007 22:56:00 | Rádoby zoufalá
...moc hezky napsané...jen s anděly...anděl bez anděla ...jako pán bez pána :-) ač je to k nevíře ;-)...oprav si to, ju ;-)
25.04.2007 21:32:00 | no