Anotace: - záleží kterou branou jdeš (reakce na gregyho Může být i krásná). Já tv těch branách ale nebyla, tak nevím ...
Možná je to věcí úhlu pohledu, pro některé nemocné může smrt přáním a následným vysvobozením z bolesti. Sebevrahy neberu. Možná je smrt i bolest pohledem a nazíráním na tajemství, co bude za tou pomyslnou zdí ... Díky za podnětný komentář, jen bych heště chtělka vědět, zda jsi četl tu původní báseň od Gregyho?
26.04.2007 11:01:00 | ni.va
Ne, smrt není krásná. Ani, když si jí přeješ...ve smrti je chlad a smutek...je to definitivní a neměnné a každá smrt bolí. Bolest není krásná... smrt a bolest prostě jsou...
26.04.2007 09:08:00 | G.P.