Anotace: .... ..... ... jsou jen sny, ... ... ale žít je třeba ..!! ... .. .. .. * / ... ... ... .... .... reakce na báseň Black Tangerine " Ani... "
A mně zalupalo v brýlích...
Ale jsou nové, takže vydržely... : )
Moc pěkné... nelze snít bez otevřených očí...
26.04.2007 13:52:00 | Usumka
Máš pravdu...dík za návštěvu, "sosám" i u Tebe, a je co.
A pokud jde o B.T., občas mě jímá hrůza z toho, co se jí odehrává v duši ? v hlavě ?...
26.04.2007 12:30:00 | skaj
Ten, kdo se zbavil víček
a nemohl oči zavřít
dnes už jen pláče,
protože musí,
MUSÍ vidět všechno
...
Bůh vidí všechno
a pláče
...
Bůh
se
zbláznil
...
Tak neblázni.
26.04.2007 09:06:00 | G.P.
... Jindro nezbavuj se víček
... jako uhnilé slupky třeba z banánu
... nebo na cestě bytí
... mužeš lehce uklouznout
... a světlo světa zářící
... spálí pohledy tichých snů
... ve kterých se už nikdy
... nenarodí žádný cíl
26.04.2007 08:35:00 | Marcella