Anotace: Rád bych napsal, že je to zatím rozpracované, ale jak se znám, tak už se k tomu nevrátím .... :)
Koukejme se,Ahimsa! :-) ses mi trefil do nálady...jooo "není pravda, že přišli jsme na zemi žít " jak říkaj Aztéci;o)
27.04.2007 21:50:00 | Navire
Ahoj, je mi ctí písnout Ti první komentík:)
Skládám poklonu, píšeš čím dál úžasněji=) Cítím se trochu provinile za tu svou delší absenci u Tebe; co nejdřív napravím...
Měj se nádherně, papááá
26.04.2007 06:55:00 | Ollie