Kdo si může vybrat?
Anotace: ...pro aspoň malý úsměv, ale na jednu stranu láska nemusí být jen ta křehká věc...nebo-li láska a metal...
Píši slova o své lásce,
při tom v uších metal mi zní,
vzdávám hold tvé kráse,
poslouchám jak svět se mění,
poklekám před tvojí paží,
nejen polibek si zaslouží,
ale víš dobře, stejně jako já,
že láska a metal si nevybírají...
Komentáře (3)
Komentujících (3)