Ach prozraď jen prozraď..ty, nebe šedé,
proč každý soudy podle sebe vede??
Promluv ach promluv..klenbo noci sivá,
proč lidé neví, jak jinak se dívat??
Řekni prosím noci..přikrývko z hedvábí,
napověz lidem, jak něhou se hladí..
Vpiš svým dotekem do lidského těla
tento cejch krásy..kéž zůstat by chtěla!!
26.04.2007 15:02:00 | Cecilka
Je to moc krásný Šuměnko, a pro mě pravdivý. Nejhezčí je tahle část: "Prozraď za mě slova, že nelze lidi nemilovat". Možná jsem snílek, ale já tomu věřím.
26.04.2007 12:16:00 | Koprtinka