Možná si tiše
cosi volám,
možná v spirálu
měnit kola
toužím...
Možná jsem skála
věky stará,
možná, že vrba
vykotlaná,
k loužím
nakláním vetché tělo...
by živou vodu objevilo...
:o)
(jen takové zamyšlení,
tvojí básenky, té si cením!!)
09.05.2007 11:33:00 | Cecilka