...a copak, že jsi se tak rozhodnul...jak se říká, dobří holubi se vracejí, tak ani nemám strach... :-)
27.04.2007 17:01:00 | Lota
Co se to tady děje? Všichni někam odcházejí... no snad je to jenom na přechodnou dobu a zase se všichni vrátíte :-))
Takže hodně štěstí a stále jen sluníčkovou náladu :o)
26.04.2007 20:38:00 | Lorraine