Duše v uzlíčku
Anotace: Je jednudušší skočit než se vrátit a hledat...
Hustá mlha - chytrý vrah
jednolitá šmouha jako bílý strach.
Obklopí tě a skrze nevidíš,
bez cíle, uprostřed ničeho se posadíš.
Jen modlitbu odříkáš si tiše v duchu,
zvedneš hlavu, že prý čelit budeš strachu.
První krok a s ním krátký nádech,
žádná odvaha - jen mráz v zádech.
Duši v uzlíčku táhneš za sebou,
přivázanou jen slabou tkaničkou.
Stát! Tady prudký, krutý sráz,
a zas znova v zádech známý mráz.
Duše v uzlíčku ztratila se cestou v mlze,
a ty za špatnou tkaničku zaplatíš teď draze.
Okraj srázu, duše kdesi ztracená,
to je rovnice tvoje výsledná.
Stačí už jen krok…
Přečteno 362x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
Komentáře (0)