Nevidomě tápeš
po zaseklym zipu
uprostřed ostrůvků nejistoty
sepraných džínů
vražených mezi opilý klín
jedný drzý holky
Ptáš se jí na souhlas
odpoví v duchu
tři stříbrný kroužky
houpou se v uchu
a lahví vodky tě zastudí
na hrotu fantazie
když v pátém poschodí
otevře dveře její máma