Láska a přátelství
Anotace: je to lásce a o přátelství,jak snadno se dají ztratit,ale i jak moc je s nimi člověk šťastný..
Láska a přátelství,
Není lehké je dostat,
Získat v nich opravdovou důvěru,
To není jen tak.
Láska a přátelství,
To je to nejkrásnější,co kdy můžeš mít,
Avšak ztratit je najednou,
To je to poslední,co kdy můžeš chtít.
Láska hojí tam,kde bolí přátelství,
stejné je to i naopak,
a není žádné tajemství,
že to může dopadnout všelijak.
Láska a přátelství,
Když je pro nějakou pitomost ztratíš,
Je to velké neštěstí,
Které už jen těžko vrátíš.
Láska a přátelství,
Když jdou spolu ruku v ruce,
Šťastný je pro tebe život,
Až do úplného konce.
Přečteno 549x
Tipy 2
Poslední tipující: veronicie
Komentáře (1)
Komentujících (1)