Noční můra

Noční můra

Anotace: Aneb jak to vypadá když se někomu mstí jeho vlastní svědomí

Do tvých snů se vkradu v noci,
budu tě mít ve své moci,
už ti nedám nikdy spát,
ty se budeš v pekle hřát,
za to co jsi provedl,
kohos' všechno podvedl,
nevěříš mi, co ti říkám?
Neschováš se vůbec nikam,
neusneš už nikdy s klidem,
za to cos napáchal lidem,
nedám ti spát když budeš chtít,
už nepocítíš ten mír, klid,
budeš si pět tu zlou píseň,
že trápí tě hrozná tíseň,
že nemáš už utéct kam,
sžírá tě pocit, že jsi sám,
už je pozdě na návrat zpátky,
abys utek, hledáš zkratky,
ale jsi v koutě,
bezbranný jak malé kotě,
to je však jen začátek,
už nevrátíš nic nazpátek,
budeš trpět, skončíš tady,
tenhle život plný zrady,
sáhneš si až na dno svých sil,
litovat budeš, že jsi kdy žil.
Autor Richard LaFontaine, 26.04.2007
Přečteno 235x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Tady musim smeknout ja:) Kvalitka:o)

22.05.2007 19:06:00 | její alter ego

líbí

To bych přála nekolika lidem, které zrovna nemusím.
Pěkná báseň :-))

29.04.2007 19:23:00 | Rhiana E. Nebresk

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel