Okovy nároků
Anotace: "Ptám se tě ptám... Proč děláš, že mě nevnímáš..."
V obětí slov mě svíráš
V textech písní zprávy skrýváš
Okovy lásky
… tak jak je nazýváš…
už zdobí moji tvář
Ve tmě tmoucí úkryt máš
Bereš
Nic nedáváš
…
Strach
Sny bezesné
…
Znáš?
Tak se teď ptám
Zda víš
co znamená
M
Í
T
R
Á
D
Komentáře (2)
Komentujících (2)