Krásný úsměv
Anotace: Jen taková rychlovka...
Krásný úsměv,
hezká lež,
znova ti říkám,
tak už běž...
Krásný úsměv,
hezčí tvář,
opět naléhám,
tak už zmiz...
Krásný úsměv,
v zádech nůž,
jen pár slůvek,
a pak už...
Přečteno 295x
Tipy 1
Poslední tipující: ziriant
Komentáře (1)
Komentujících (1)