Pláč
Anotace: Bez komentáře...
Svět pláče,
deštěm smývá špínu.
Očišťuje se od špatností,
které v dnešním světě je víc než dost.
Pláčou i lidé.
Pláč uleví srdci,
kdo v sobě potlačí pláč,
zalyká se vlastními slzami.
Přečteno 249x
Tipy 2
Poslední tipující: jitka.svobodova
Komentáře (1)
Komentujících (1)