Anotace: ...
nedá se, než se připojit k názoru, že obsah je fantastickej...posadil jsi mě na prdel... (pardon, nelze jinak..)
02.05.2007 15:07:00 | callowsick
dík za komentář :-)) seš báječnej kritik, mě to taky přijde děsně divný :-)), ale když sem to posílala lidem tak se jim to moc líbilo, takže buďto jsou tak divný, že jim to divný nepřijde a nebo je jim trapný, mi říct, že jim to připad divný :-)))
29.04.2007 18:14:00 | Melfëa
ták tohle je hodně dobrý, teda jako formu už nehodnotím , protože te je u tebe vždycky skvělá, ale obsahově mě tohle fakt dostalo,
27.04.2007 19:21:00 | Melfëa