Nálada
Anotace: prostě spíš směsice toho co ze mě potřebuje ven :)
Čas plyne jako voda
a mě to konečně dochází.
Je to ona……je to ona!
Zvolám když nálada přichází.
Otočím se k ní zády a čekám jak se zachová
je prostě špatná…je už taková.
Ale to právě špatná nálada mi dává to uvědomění
užívat si každého dne plnými doušky….to je umění!
Plnit se to snažím
a ostatní dobrou náladou hned kazím :)
Někdy prý moc melu říká se o mě
ale ticho prosím…..říkám to jen tobě!
Tobě,myslím že život se ti říká
je to ten pramen ze kterého fantazie stříká.
Komentáře (5)
Komentujících (5)