chci..
Anotace: i když bych chtěla nemám ..
Chci cítit to vzrušení, když cítila jsemm Tě v dáli, chci vidět tvé rty, když sme se spolu smály.
Chci ležet vedle tvého horkého těla,dotýkat se Tě jako jsem kdysi směla.
Prostě chci a nemám nic,přelud odešel a už je pryč.
Po takové době,cítím se jak v hrobě.Cítím,že podléhám smutku,velkého pláče a věčného zármutku.
Snad ucítím ještě to co jsem vkládala v tebe,
snad najdu ještě někdy sama sebe..
Komentáře (1)
Komentujících (1)