Krásné,plné něžných citů!
Přítel Tvůj,to mistr byl,
když tu smutnou pesimistku
tak nádherně proměnil!
Touha,jež v Tvých verších dřímá,
skrývá velký srdce cit,
když to čtu,tak je mi príma,
musím Ti to pochválit!
Tahle báseň od srdíčka
vážně se Ti povedla,
tak ve stínu kapradíčka
ať krásný sen se Ti zdá...
26.05.2007 16:03:00 | Kozoroh 1
je to moc pekné, až som si jednoducho musela predstavovať že sa to stalo mne:-)
01.05.2007 14:43:00 | Duerre