mna fascinuje ten tvoj styl..jeden riadok jedno slovo..a povie velaamozno este trochu viac.. oproti tebe mi moj styl pride taaaak strasne tazkopadny a ...proste ze moc kecam...ale co uz...kazdy piseme inak.. esteze tak!inak by to bola asi nuda, hm?
16.05.2007 17:49:00 | gallatea
Možná Apollinaira mi to v tuhle noční dobu připomíná..nevím..zvláštní a krásné..
29.04.2007 23:02:00 | Lucijena
Promin, ale pride mi to strasne divne. Nezlob se, ja stejne nejsem dobry kritik :D Jen uz jsem ale cetl od tebe lepsi...
29.04.2007 17:04:00 | Trapné děťátko