Maska
Anotace: Co se skrývá pod maskou
Je na čase zahodit masku
a odhalit svou pravou tvář,
začít rozdávat lásku,
jak slunce svoji zář.
Už nechci své city skrývat
a být jak kámen stoletý,
musím na svět srdcem se dívat,
než moje štěstí mi uletí.
Proč je tak těžké přiznat si,
že cítím lásku či žal,
já nechci propadat depresi,
z toho co mi život dal.
Komentáře (1)
Komentujících (1)