Samota
Anotace: Bez lásky a sama jak já to znááám:(:(
Sbírka:
Smutno
Ležím nahá a jsem sama,
nikdo za mnou nechodí.
Však přišel jednou, vzal mě rukama oběma,
a že mě do řeky teď hodí.
Byla jsem mokrá zima mi byla,
jak nejradši bych ho zaškrtila!!
Toho kluka co smáčel mě v řece
a nechal mě tam samotnou přece!
Teď ho najít musím,
oplatit mu stejnou kartou,
tak jak to nejlíp umím!
Půjdu na to s partou!
Parta měla z toho radost,
začalo se slavit!
Ale já řekla: ,,Teď už dost!!"
Chci být zase sama a né se tady bavit!
A tak jsem zůstala teď oblečená,
zase navždy opuštěná.
Komentáře (0)