Opona
Anotace: Jen na chvíli za ní stát...
Chtěla bych stát za oponou,
dívat se jak někdo můj život žije.
Jak bojuje, miluje a starostmi se unavuje!!!
Snaží se splnit moje sny, touhy,
zapomenout na to, co mě tolik bolí.
A já bych byla věrným divákem,
co ho nikdy neodsoudí.
I kdyby život ho na kolena dostal,
jen doufám, že bojovat by nepřestal!!!
Komentáře (0)