O lásce
Anotace: Jedna básnička, která vznikla zhruba před rokem.
Jsi jak pramen, v lese studánka,
co dává vodu svěží,
Jsi tajemná jako hádanka,
co uhodnu ji stěží.
Jsi jak anděl, krásná diva,
i ve vlasech máš slunce zář,
někdy v nich jsou čertí růžky,
a jindy zase svatozář.
Někdy v Tobě čísti mohu,
jak v otevřené knize,
jindy je vše zahalené,
to pak přijde krize,
Však krize černá rychle přejde,
my vznesem se až do nebe,
Bez lásky přec žíti nejde,
A já nemohu žít bez tebe!
Komentáře (1)
Komentujících (1)