Ztrácím tě
Anotace: hořkosladké vzpomínky na sliby bez budoucnosti
když přivřu oči,
vidím létící kometu,
jak hořící tvrdí
"já nejsem tu",
a když oči otevřu dokořán,
i sliby se rozletí do všech stran....
a tak se snažím v objetí udržet
to jediné co nejblíže,
a vdechovat z tvých vlasů sladkou minulost...
nemám na ni nárok, ale ani jí nemám dost...
Komentáře (4)
Komentujících (4)