Pochybuješ?
Anotace: ...nevíš, ptáš se a soužíš?
děs
začarovaného kruhu
blábolů
zpochybňujícího druhu
tíseň
v úzkosti neřešitelna
vyhlídka?
jen výkřik smrtelna
tolik otázek
řešení v nedohlednu
tak už nepiš
neptej se, drž už hubu
svlékni se do naha
a srdcem maluj
svou milostnou stuhu
Přečteno 377x
Tipy 2
Poslední tipující: blue
Komentáře (2)
Komentujících (2)