Milan
Anotace: Bez komentáře...
Milan, jen pět písmen
a přece je to mocné jméno.
Na světě je milion jmen,
ale já chci jen jeho.
On krásný usměv má
a nikdy s ním nešetří.
Ty žárlivé pohledy nevnímá,
i když ví že právem mu patří.
Podívá se na mě a já roztaju.
Uchopí mě jemně a já se raduju.
Protože ho miluju...
Komentáře (0)