Cesta
Anotace: každý máme svou cestu......:)
Někdy je dlouhá,jindy zas krátká
každý kdo jde po ní,však nepřijde zkrátka.
Točí se a klikatí
bojíš se?To nevadí.
Kameny nebo květiny
musíš mít hodně té štěstěny.
Někdo má procházku jako v peřince,
jiný zas musí chodit po špičce,
aby nezničil si nohu
než dojde do toho svého snového domu.
Později či rychleji,každý vždy ale dorazí
A tu cestu klikatou a strnitou porazí.
Komentáře (2)
Komentujících (2)