Svět s cenzurou
Svět s cenzurou
Pod stolem roste tráva
ze stropu mi pilot mává
drobný hmyz z nádobí vstává
v obýváku bučí kráva
Uprostřed divočiny mraků
sedím s pivem v bílém saku
bezkřídlí papoušek na levoboku
před barem zahlídnu modrou ruku
Nechci odejít
nechci život tomuhle světu vzít
pozoruju bezstarostnost kolem
pramení v trávě pod stolem
Drobná kobylka zelená zpívá
komár nechce krev, v pivu splývá
nad hlavou ranní slunce únavou zívá
stále, stále nechci odejít od tohoto piva
Přichází šaman ke kolenou se mi sklání
podává mi hadičku s velkou bání
po potahu žiju se stádem saní
nikdo nikam nejde, nikdo tady není
Já taky nechci odejít
nechci život tomuhle světu vzít
a tak zůstávám
dál pivo brčkem nasávám
...usínám
...pozoruju
...lokám
...poblafuju
Žiju si svůj vlastní svět s cenzurou!
Komentáře (3)
Komentujících (3)