Také jsem dříve loutky vodila za provázky...u každé loutky jsem mívala takové pocity, které mě vracely do dětství a snění. Odměnou byl potlesk dětských diváků.
Moc krásná báseň. A také potlesk posílám.
30.04.2007 10:07:00 | frany73
Imaginární návrat do dětství, slyším u toho hudbu
P.I.Čajkovského. To Ti nikdy nevyhoří...
29.04.2007 20:35:00 | Bíša
Nevím co napsat, ale mám pocit, že něco napsat musím... Je to divný... asi jsem taky loutka..... :(
29.04.2007 20:25:00 | prostějanek
Tvoje JÁ i tvoje básničky jsou strašně krásný, tak "...dávej pozor, ať mi nevyhoříš..."
mám tě ráda
29.04.2007 20:02:00 | lidus
"navždy nepojmenovatelné pocity, ketré pro nás znamenají víc, než prázdná slova..."
řekl jeden chytrý chlápek...a je v tom moná kousek pravdy...cítím to tak...a co se týče tvého já...ať dále chodí na takové nápady s pocity, bez nic by to prostě nebylo ono;)
29.04.2007 19:53:00 | Lizzzie